Natasha Brock

Natasha Brock "Ponydatter"

Natashas skarpe humor og unikke tilgang til livets absurditeter har gjort hende til en favorit på stand-up-scener, sociale medier og i populære tv-koncepter som Stormester, Forræder og LOL. I 2022 beviste hun sig med sit show ”Ha’ det godt i Natashalan og nu er atter klar til at indtage hele landet med sit spritnye soloshow, ”Ponydatter”, hvor du kan forvente charme, selvtillid og latter i overflod.  

Alle der er vokset op med søskende, kan garanteret genkende følelsen af, at forældre altid har en favorit … og at favoritten får en pony. Natasha er vokset op sammen med to ældre søstre, og har som så mange andre kæmpet for forældrenes gunst. Indtil videre har hun dog til gode at få en pony. Med sit fjerde soloshow retter Natasha blikket indad og forsøger at finde ud af hvordan det kan være hun aldrig fik den pony. Med sikker stemme fører Natasha på charmerende vis publikum gennem showet, som kommer omkring opvæksten som den yngste af tre, omverdenens urimelige forventninger, det uundgåelige faktum, at vi alle bliver ældre og anerkendelsen af at der måske aldrig dukker en pony op. 

Hvis du har grinet af Natasha Brock før, ved du at "Ponydatter" et must-see, som ville være fjollet at gå glip af. Hvis du endnu har til gode at opleve hende live, har du noget godt i vente, og vil helt sikkert efter showet forstå hvorfor. 


Nummererede siddepladser
Kom i god tid - dørene åbner en time før showstart
Varighed: 70 min. uden pause.