Moonjam / Back to Back 08. marts kl. 20:00

Moonjam / Back to Back

ALLE SANGENE Tour 2025

To af de største danske 80’er og 90’er hitmakers fusionerer i 2025. Den 8. marts kan du opleve dem på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved.

Moonjams store band, som også har stærke rødder i Sneakers og Danseorkestret, har inviteret Back to Back med på en enestående pop- og rockhit-turné, der strækker sig gennem det meste af næste år. 

Under overskriften "ALLE SANGENE", præsenterer Moonjam og Back to Back, en uforlignelig parade af sange, alle kender fra poprockens guldalder; fra selve udspringet af den kilde, der inspirerede en hel generation af musikere til at skrive og performe med en melodisk iørefaldende musikstil, som den dag i dag stadig er vedkommende, og en del af den musikalske bagage danske musikelskere bærer med sig. 

Hitmagerne Morten og Rasmus Kærså (Moonjam), og Morten Remar og Nis Bøgvad (Back to Back) fandt hinanden, mere eller mindre tilfældigt, ved Moonjams Julekoncerter i 2023, og der stod det pludselig lysende klart, at dette match med Morten og Nis sammen med det store Moonjam-hold kunne noget helt særligt; otte musikere med en historik og et sangkatalog der rækker helt tilbage til den første Sneakers-udgivelse fra 1980, og frem til smashhittet Jonathan, og alle de andre store sange vi kender.


Varighed: 2 x 45 minutter
OBS: Stående koncert – ingen siddepladser i salen
Dørene åbner kl. 19.00