Zebrass 13. april kl. 12:00

Zebrass

Powershopping, powerpoint, powernap
Zebrass har opfundet et helt nyt power- ord. POWERJAZZ! Intet andet dækker nemlig deres altid veloplagte og energiske spillestil! At det så bliver afleveret med en guddommelig humor, gør jo ikke oplevelsen mindre for deres store og trofaste publikum.
Zebrass blev dannet i 1998 af, vel nok Europas største ”akrobat” sousafonisten og basisten Thomas Obenhausen Jakobsen, og køllesvingeren Tobias Leonardo Pedersen. Lige så mange striber en zebra har, lige så mangfoldig er Zebrass spillestil. Den kan kort og godt beskrives som rå svingende New Orleans funk på et plan alle kan forstå. Zebrass spiler både egne kompositioner, og laver nyfortolkninger af gamle jazz og soul numre.
Med sig på scenen har de Hans Leonardo Pedersen på powersaxes, og Hans Knudsen på Power piano, og som et ekstra krydderi har Zebrass allieret sig med Vincent Nilsson på power trombone. Så der venter publikum en oplevelse de næppe på forhånd havde forstillet sig. Så hvis du trænger til et godt grin med fremragende og varieret utraditionel jazz og sang, så gå ikke glip af Zebrass.
Program:
Kl. 11.00 Dørene åbnes – nyd en drink i baren
Kl. 12.00 Jazzmenuen: Smørrebrødsbuffet
Kl. 14.00 ZEBRASS
Kl. 15.00 Lotteri
Kl. 15.30 ZEBRASS
Kl. 16.30 Tak for i dag