Mike Andersen Band 03. maj kl. 21:00

Mike Andersen Band

Mike Andersen har huseret i det danske musikliv længe med en albumdebut i 2002, og i de mellemliggende 20 år er det blevet til hele 10 udgivelser. Hans musik er blå – helt bogstaveligt med bluesen som afsæt. Men Mike Andersen er meget mere end en traditionsbunden blueshåndværker med en stærk stemme og et sikkert greb om guitaren. Hans virke som sanger og sangskriver er med til at børste støvet af en genre, som ellers har haft det med at strande sig selv i fortiden, for som han synger på stikpillen ’Slamming the Door’: »Give me a heads up before I’m the old man«. Her er masser af blodsblanding med country, soul, americana og andre genrer, og kassetænkning og klichéer er sendt til storskrald.
Mike Andersen Band er ét af Danmarks travleste live-navne. Med den intense ildkraft som bandet lægger ud med på scenen, er der ingen nervøsitet for, at flammerne er ved at dø ud efter en snes år i business.
Her er iørefaldende melodier, et sindssygt tjekket lydbillede, hvor alle instrumenter står knivskarpt, yderst kompetente musikere med personlighed og egen stil - og ikke mindst en evne til at få publikum til at leve med, være glade! - en præstation med en musikstil, som vel er over dobbelt så gammel som Mike Andersen selv.
Bandets sammenspil er en ren nydelse. For eksempel i chase-forløbene mellem keyboards og to guitarer og de tunge beats solidt leveret af trommeslager Jens Kristian Dam, der doserede slagene nøje afmålte, så vi hverken fik for meget eller for lidt. Johannes Nørrelykke som guitarist nummer to i bandet spillede en afgørende rolle for at give luft og vinger til bandets samlede præstation sammen med Mike Andersens flotte stemme.
Bandet opgiver ALDRIG publikumsforkælelsen med lækker, bluessoulet stemning med Kristian Kolds eminente pumpebas og Kristian Foghs virtuose keyboard og orgel spil.


Unummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 2 x 45 minutter
Dørene åbner kl. 19.00
En del af EN til 10 sæson 2022-2023