Jytte fra marketing er desværre gået for i dag 23. april kl. 20:00

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag

Vi er glade for at kunne præsentere Nørrebro Teaters publikumssucces Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag på turné. Forestillingen er et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske og sætter spot på det moderne arbejdsliv.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen. Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag blev set af flere end 30.000 publikummer, da den første gang spillede på Nørrebro Teater. Nu tager Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater det musikalske komedieshow om Jytte og adfærdsdesign på turne med et helt nyt hold af skuespillere. I turneversionen kan du opleve skuespillerne Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne i en poetisk og tankevækkende forestilling med genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

Billetpriser

  Alm. A Alm. B
Medlem 230 180
Unge 190 140
Løssalg 270 220
Grupper 240 190
Instruktion
Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen
Medvirkende
Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne
Varighed
2 timer – inkl. pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.folketeatret.dk/