Falgren & Friends Festival Night 2024 14. september kl. 18:00

Falgren & Friends Festival Night 2024

Lørdag d. 14. september kan man opleve et overflødighedshorn af prisvindende internationale kunstnere fra øverste skuffe når den 4- dobbelte DMA- vindende violinist og komponist Bjarke Falgren inviterer hans musikalske venner med på scenen.

Jeg glæder mig til en aften fyldt med kærlighed, karisma og musik lige efter mit hjerte
-Bjarke Falgren

Lineup:

Annisette
Annisette kræver næppe en nærmere introduktion. Hun er en legende i dansk musikliv og en af de største sangerinder vi har herhjemme. Denne aften kan man opleve hende i mere intime rammer akkompagneret af Frank Hasselstrøm(keys og horn), Anders Holm(trommer og percussion) samt Bjarke Falgren på bl.a. cello, viola og violin.

Mathæus Bech
Den danske kontrabassist og komponist Mathæus Bech medbringer bandet som står bag årets radiohit 2023 – Guldimunds “Det’ kun vigtigt hvad det er”.  Bandet består af Villads Hoffmann(mandola) samt Arendse Nordtop på violin.  Mathæus forener sine erfaringer og inspirationer fra jazzen, folkemusikken og den klassiske musik og ophæver grænserne mellem genrerne på en sympatisk og mesterlig måde i hans musik. Han stræber efter at fortsætte den stolte danske tradition af virtuose og solistiske kontrabassister og vil vise en ny generation af musikelskere at kontrabassen ikke behøver at stå i baggrunden.

Jaimi Faulkner
Den karismatiske australske singer-songwriter Jaimi Faulkner byder på Americana, rock og songwritersoul. Rolling Stone fremhæver ham som en meget talentfuld og powerfuld sanger, songwriter og guitarist med varme,  feeling og fængende grooves. Hans single “Early Morning Coffee Cups” fra 2017 har opnået over 25 millioner streams på Spotify.

Bjarke Falgren & Sönke Meinen
Denne aften er der en særlig pre-release på Bjarke og Sönkes andet album “The Circle”. Deres samarbejde startede tilbage i 2015. Sönke har bl.a. vundet verdens største guitarkonkurrence. Han turnerer over hele verden og næste år byder bl.a. på en tre måneders turné i USA samt turnéer i Asien m.m.

Menuer til Falgren & Friends Festival Night 2024:
Ved køb af din billet kan du tilkøbe mad leveret fra Kys Kokken LUX.

SUPERFOODSALAT 
årstidens grove og lette grøntsager  rødbedehummus, falafel , ristede nødder, bær og marineret bulgur - let dressing,  brød og smør ( vegansk , laktose- og glutenfri)

KYLLINGESALAT 
Sprøde salater, små søde tomater, ristede mandler og let dressing - brød og smør (Glutenfri) 

VARMRØGET LAKSESALAT 
Færøsk varmrøget laks rørt med urter , sprøde salater, årstidens grønt , små kartofler vendt med pesto, soltørrede tomater og let dressing , brød og smør 


17:00 dørene åbnes
17.30 Kan du opleve talentelever fra Næstved Musikskole og Næstved Gymnasium på scenen
18:00 spisning
18:45-23:00 koncert