Chicago 30.05.2024 - 08.06.2024

Chicago

Efter næsten 50 år er CHICAGO stadig musicalen, der får Broadway til at ’shake & shimmey’: En universel fortælling om held i sprøjten og berømmelse henne om hjørnet og alt ”det JAZZ”, med det ene showstoppernummer efter det andet og byens bedste dansere.
Intet under at CHICAGO har vundet seks Tony Awards, to Olivier Awards, en Grammy, tusindvis af fans hjerter og stående applaus i teatre verden over. Navnet på alles læber er stadig … CHICAGO.
Med et legendarisk manuskript af Fred Ebb og Bob Fosse og musik af John Kander, er CHICAGO den musical i Broadways historie, der har spillet længst – og intet tyder på at den stopper foreløbigt. Helt eksklusivt har Musikteater Næstved fået rettighederne til denne musicalmastodont og vi er utroligt stolte af at præsentere forestillingen med en rollebesætning af nogle af de bedste unge talenter i landet, akkompagneret af et 14-mands live-orkester.
CHICAGO foregår i de dekadente 1920’ere og er historien om Roxie Hart, en gift natklub danser, som myrder sin elsker med koldt blod, da han truer hende med at skride.
Desperat for ikke at blive dømt for mord, formår Roxie at narre pøblen, medierne og den rivaliserende cellekammerat, Velma Kelly, ved at hyre Chicago’s bedste kriminalretssagfører, som forvandler Roxie’s ondskabsfulde gerning til et væld af sensationelle avisoverskrifter, som vi kender dem fra nutidens click-bait. CHICAGO har fortryllet publikummer over hele verdenen, og nu kommer den til Næstved!
Spilledatoer:
Torsdag d. 30. maj kl. 19.30
Fredag d. 31. maj kl. 19.30
Lørdag d. 1. juni kl. 19.30
Søndag d. 2. juni kl. 14.30
Onsdag d. 5. juni kl. 19.30
Torsdag d. 6. juni kl. 19.30
Fredag d. 7. juni kl. 19.30
Lørdag d. 8. juni kl. 14.30
Lørdag d. 8. juni kl. 19.30
Kreativt team:
Instruktør & koreograf: Kristian Studsgaard
Koreograf: Mark Agerskov
Kapelmester & vocal coach: Kasper Skytte
Assisterende instruktør: Mads Krause
Forestillingen varer ca. 2 timer (inklusiv en pause ).


Nummererede siddepladser
Dørene åbner en time før showstart