STINE BRAMSEN DUO M. KAJSA VALA 10. maj kl. 21:00

STINE BRAMSEN DUO M. KAJSA VALA

Unummererede siddepladser

Roserne er nærmest væltet ned over Stine Bramsen på det seneste. Ikke blot på grund af hendes fantastiske soloalbum ”Blonde & Blank”, men også for hendes præstationer på de danske livescener. Det er blevet til 5 stjerner i adskillige dagblade og beskrivelser som stærk, perfekt, strålende, klasse, sårbar, forrygende, skarp og en sej kaptajn.

Nu gæster hun Vershuset i et duo format med den gudsbenådede guitarist Kajsa Vala, der også er soloartist i eget navn. Hun har bl.a. udgivet to soloalbums samt spillet anmelderroste koncerter over hele landet.

Koncerten tager udgangspunkt i sangene fra Stine Bramsens anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”. Et album der er blevet hyldet, med citater som: ”et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp (GAFFA)”, ”… hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde – og på alle kvinders vegne (Politiken)”, hun ”… mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.

Det bliver en aften hvor vi kommer helt tæt på de to stærke og talentfulde kvinder.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 280 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 300 kr.

Unummererede siddepladser

Deltagelse i koncerter kræver personligt medlemskab af Vershuset som købes i døren eller på www.vershuset.dk – klik på ”medlemskort”