Piti Peta Hofen 06. februar kl. 19:30

Piti Peta Hofen

Tre nationaliteter, tre jonglører, tre objekter. 45 minutter fyldt med humor, vanvid og hemmelige teknikker, aldrig før set af et menneskeligt publikum!
Tre karakterer, der lever i et absurd univers, domineret af en mildest talt usammenhængende logik, hvor komedie hersker, og jonglering er modersmålet.
Piti Peta Hofen Show er en blanding af tre vidt forskellige stilarter, præsenteret igennem teater, improvisation og en fascination af genstande af enhver slags. Selv siger holdet bag forestillingen, at netop denne forestilling kan spille på ethvert tænkeligt sted og under de værst tænkelige forhold såsom regn, storm eller vulkaner, der bryder ud. Det er ikke til at sige, hvorfor det er væsentligt, indtil du ser denne vanvittige forestilling.

Showet er baseret på ekstrem poesi. En skrivestil og dramaturgi hvor improvisation og repræsentation blandes sammen i en dimension af kreativt kaos. Lytter du? … Det er hjertet på planeten Jorden, der slår til PITI PETA HOFENs rytme!

Forestillingen er skabt i 2017 efter de tre artister dimitterede fra ‘Centre des Arts du Cirque de Toulouse – Le Lido’. Forestillingen havde premiere på Festival Circumnavigando (IT). Siden da har forestillingen modtaget roser fra publikummer fra alle lag og i alle aldre; unge som gamle, familier eller enspændere, dyr eller religiøse mennesker, men især arbejdsløse kunstnere.


En del af Orpheus sæson 2023-2024

Orpheus er fire udvalgte forestillinger med eksperimenterende scenekunst fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Orpheus parteutkortet koster kun 220 kr og giver adgang til alle fire forestillinger.
Køb din Orpheus-partoutbilllet her på siden.


Varighed ca. 45 minutter
Unummererede siddepladser

Kom i god tid - dørene og baren åbner kl. 18.30