Job- og uddannelsesmesse 2024 08. februar kl. 09:30

Job- og uddannelsesmesse 2024

Ses vi til Næstveds Job– og uddannelsesmesse? Der er fortsat store rekrutteringsudfordringer på landsplan. Derfor er Jobcenter Næstved for sjette gang klar til at invitere til job- og uddannelsesmesse, hvor jobsøgende og andre interesserede får rig mulighed for at blive inspirerede og få skabt nye netværk. 

Vi glæder os til at se dig torsdag den 8. februar 2024 klokken 9.30 til 11.30 i Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved Her kan du blandt andet tale med forskellige arbejdsgivere, vikarbureauer og uddannelsesinstitutioner og få indblik i, hvad der skal til for, at du kan blive deres kommende medarbejder eller elev/lærling. Du kan også få sparring i forhold til din ansøgning, dit CV eller brugen af LinkedIn.

Du kan læse mere på https://www.naestved.dk/job/er-du-ledig/job-og-uddannelsesmesse, hvor programmet løbende vil blive opdateret. Arrangementet kræver ikke tilmelding. Sidste år deltog 71 forskellige virksomheder, vikarbureauer, uddannelsesinstitutioner og a-kasser, og der var omkring 1200 besøgende. Vi forventer, at tilslutningen vil være lige så stor til messen i 2024. Næstved Kommune og Jobcenter Næstved ser frem til endnu en messe og glæder sig til at hjælpe endnu flere på vej mod beskæftigelse og uddannelse.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du ringe til vores hotline på telefon 20 16 65 74.