Isse & Band 22. februar kl. 20:00

Isse & Band

Hun blev kåret som "Årets Danske Pop Talent" i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktiv musikkarriere med koncerter på landets spillesteder og flere festivaler. Hun har udgivet 2 EP'er, en håndfuld singler og i 2022 sit debutalbum ”Gør Dit Hjerte Stolt”, afspilninger på P4, P5 og flere lokalradioer, og samlet er sangene streamet mere end 150.000 gange alene på Spotify, hvor musikken er endt på prominente officielle playlister som ”New Music Friday” ”Dansk Indie og Alternative”, ”Girl Power” hos YouSee Music og ”New Music Daily” hos Apple Music”.
Isse formår at krænke tidens modeluner og audiofile muligheder af sig og holde fast i sit eget projekt. Et projekt, der kort kan beskrives som melodiøs, dansksproget poprock, der både minder om noget, man har hørt før, men også og i allerhøjeste grad har sin egen personlige karakter.
De danske tekster er ganske mundrette og fortæller om emner, der ofte er beskrevet i poppen og som kendetegner poppens univers. Og i Isses mund fungerer teksterne rigtig godt i deres ligefremhed og syng-med-kvalitet. Og selv om alvorens gløder brænder under ordene, så løftes sangene op mod lyset af nogle endog meget iørefaldende melodier, af Isses kønne, livskraftige, ja lidenskabelige stemme og af det hold af musikere, hun omgiver sig med; hendes faste band plus et par hjælpende navne, der forstår at omslutte Isse og sangene med swingende, medrivende poprock-arrangementer.


Unummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 2 x 45 minutter
Dørene åbner kl. 19.00
En del af EN til 10 sæson 2022-2023