Grace James 31. januar kl. 20:00

Grace James

Dansk indiefolk-duo med stærke vokaler og fantastiske sange
Den nye danske duo Grace James skriver henførende sange og dyrker den gode melodi og de håndspilledestemninger–det gode håndværk og vokalharmonier, der sender lytteren til musikhimlen. De er aktuellemedderes nye EP,”Wildfire”, som udkom i november 2023.

Grace James består af Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, som i fællesskab skriver, spiller og synger deressange med tråde til en gylden periode i musikhistorien. Duoen har spillet sammen i mangekonstellationertidligere, så projektet er opstået gennem glæden til livemusik og dermed skabt med livescenen for øje.

Musikalsk befinder de sig inden for countrypoppens verden, men trækker også på folk og rock. Referencernetæller bl.a. Crosby, Stills, Nash & Young samtFleetwood Mac, men også Mumford and Sons, The Luminiersog såmænd også danske The Rumour Said Fire.

Jimmy og Stine danner par og musikken er skrevet ud fra deres perspektiver på kærlighedsforholdet tilhinanden. De har fundet sammen senere i livet og lever i en sammenbragt familie. Teksterne handler derforom at skabe et liv sammen, at dele en passion, om gode dage og dårlige dage, samt vigtigst af alt-om atturde at elske igen.

Når Grace James drager afsted på deres forårsturné rundti hele Danmark, er det ikke kun musikken detager med sig. De medbringer også en visuel oplevelse, en biograf-koncert, hvor stemningerne oghistorierne i musikken får en ekstra dimension ved at blive understøttet af video + foto–et projekt somduo’en løbende har skabt igennem 2023. Dette giver publikum en hel særlig chance for at komme tættere påsangene, musikerne og sangskriverne bag. Publikum kan forvente 2 sangskrivere som er villige til at tage sitpublikum med på en rejse der går ind under overfladen, og dykker ned i emner som både er meget private, men samtidig også letgenkendelige for alle som har elsket og mistet.


Kom i god tid – dørene åbner kl. 19.00
Unummererede siddepladser
Varighed: 2 x45 minutter med pause
Inklusiv garderobe