Tjelle Vejrup - Aase 07. september kl. 20:00

Tjelle Vejrup - Aase

”Hvem pokker er Aase?” vil de fleste nok - med god grund - tænke. Men faktisk er det vigtigste spørgsmål: ”Hvem er Tjelle?”

I sit tredje onemanshow vil den erfarne komiker Tjelle Vejrup nemlig tage et endnu dybere, humoristisk spadestik med sit mest personlige show til dato.

”Det må gerne gøre lidt ondt. Både i maven af grin, men også lidt på følelserne,” siger Tjelle Vejrup om et show, der især sætter fokus på, hvad det vil sige at være en mand i 2023.

For selvom det måske lyder navlepillende, så er det et show, der tager udgangspunkt i et emne, der i stigende grad optager samfundet.

For det kan godt være svært at finde hoved og hale i, hvad der definerer maskulinitet i en tid, hvor hulemanden, der finder sin mage med en kølle i hånden, erstattes af den mere følsomme mand, der skal have samtykke, inden den metaforiske kølle findes frem.

Tjelle Vejrup er 37 år, gift og far til to børn, hvilket i høj grad skinner igennem i hans stand-up. Han er nok mest kendt for sine udskejelser i diverse familieunderholdningsprogrammer på tv, men hans karriere har altid taget udgangspunkt i stand-uppen. Her fik Tjelle sin debut i 2009, og i løbet af de sidste 13 år har han underholdt tusindvis af danskere i alt fra store sale til små stuer.

Tjelle Vejrup er en dygtig storyteller og en ekstremt nærværende komiker, der altid ser sit publikum i øjnene. Han glæder sig derfor meget til at komme ud og se danskere fra alle rigets hjørner i øjnene. Bortset fra dem i Nordjylland. De vil gerne lige kende én lidt bedre, før de gider den slags.


NB: Showet er målrettet til voksne og har derfor en aldersgrænse på 15 år.

Dørene til Musikstalden åbner kl. 19.00