Peter Sommer

Peter Sommer "Alene med Palle i verden"

En af Danmarks absolut mest unikke sangere og sangskrivere har været særdeles aktiv de seneste par år. Peter Sommer har udgivet en række forskellige albums, hvoraf ”PSPHPT” – en nyfortolkning af Sommers største sange – blev til i samarbejde med hans faste musikalske partner, Palle Hjorth. Til efteråret 2023 kan publikum se frem til, at Peter Sommer og Palle Hjorth tager på deres ”Alene Med Palle I Verden” turné rundt til landets koncerthuse.

Peter Sommer og Palle Hjorth er efterhånden en velkendt duo i det danske musiklandskab. Senest har makkerparret spillet sammen i Peter Sommers teaterkoncert, ”I Morgen Er Alt Muligt”, på Aveny-T i København. Forestillingen spillede i 6 uger og smed flere 4 og 5-stjernede anmeldelser af sig.

Derudover har Peter Sommer også været højaktuel på udgivelsesfronten med albums som ”Stærk Strøm Henover Ujævn Bund”, ”De Uforelskede I København” og ”PSPHPT”. Sidstnævnte er et album med nye, nedtonede versioner af Sommers

vigtigste sange fra bagkataloget. Palle Hjorth spiller selvfølgelig på samtlige albums.

Senest de to dygtige musikere turnerede sammen under overskriften ”Alene Med Palle i Verden” var i efteråret 2021. Nu er duoen atter klar til at besøge spillestederne, når de tager på tour med deres velkendte koncept i efteråret 2023.


2x45 minutter minutter 
Nummererede siddepladser
Kom i god tid - indgang via glasbygningen på Kvægtorvet
Dørene åbner kl. 19.00