Per Vers: SIDSTE OMGANG TOUR 30. september kl. 20:00

Per Vers: SIDSTE OMGANG TOUR

Efter udgivelsen af det ekstremt ambitiøse samarbejde med Benny Andersen – albummet “SIDSTE OMGANG”, som blev Bennys sidste kreative handling, drager Per Vers på turné med showet af samme navn som pladen. Det byder på dj’s og visuals som giver publikum mulighed for at ”møde” Benny Andersen i en animeret udgave. Showet spiller i Næstved den 30. september.

Albummet og samarbejdet mellem Per Vers og Benny Andersen, blev Bennys allrsidste, og blev punktummet efter fem årtier som Danmarks mest kendte digter. Sidste Omgang Tour er et show som står på skuldrene af denne plade, og det centrale element i showet er de 3 store skærme der gennemgående lader en animeret udgave af Benny Andersen aflevere sine levende ord i samspil med Per. Showet spiller på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved den 30. september.

Sidste Omgang Tour er dansk rap når den er allermest rørende, poetisk, vedkommende og humoristisk. Per Vers er en performer med power, poesi, personlighed og en helt særlig publikumstække. Med på scenen til at trylle med tracks, scratch og stemninger har Per den uforlignelige femdobbelte Danmarksmester i DJ-mix Turkman Souljah, der er en unik enmandshær på pladespillere såve som piano.

Og som et kæmpe scoop har Per fået to-mands-teatertruppen DON GNU med på touren. Jannik “Don” Elkjær og Kristoffer “Gnu” Andrup er Danmarks to bedste “body actors”, dvs. ordløse, akrobatiske, fysiske skuespillere, der med kostumeskift og rekvisitter kommenterer på de enkelte numre – og overtager showet et par gange!

Det hele er pakket ind i en imponerende og topprofessionel storskærms-produktion med VJ Mad Es  som den usynlige men supervigtige medspiller. På denne måde får publikum bl.a. mulighed for at møde en animeret udgave af Benny Andersen der afleverer sine levende ord i samspil med Per Vers, når vi skal høre de nye, fantastiske numre som Per og Benny lavede sammen få måneder før Benny Andersens død. 

SIDSTE OMGANG udgivelsen er blandt årets absolut allerbedst anmeldte danske albums.


Unummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 90 minutter
Dørene åbner kl. 19.00