GRAFFITI OG SCENOGRAFI-VÆRKSTED på Høje Plads // Kompagni47 22.07.2023 - 23.07.2023

GRAFFITI OG SCENOGRAFI-VÆRKSTED på Høje Plads // Kompagni47

Næstveds Bylivsgruppe er gået sammen med Kompagni47 om aktiviteter for unge mellem 13 og 25 år i deres sommerferie☀️
Er du nysgerrig på, hvordan en scenografi bliver skabt? Har du lyst til at udfordre dig selv med stilladser, graffiti og fysikkens love? Så kom og vær med i det scenografiske værksted, hvor du kan lære mere om opbygningen af en scenografi! Du vil blive introduceret til de forskellige teknikker og materialer, der bruges i scenografien til Romeo 🖤 Julietta, og få mulighed for at omsætte dine kreative ideer til visuelle og fysiske elementer på scenen.
GRAFFITI OG SCENOGRAFI-VÆRKSTED på Høje Plads
22. juli 11:00-14:00
23. juli 11:00-14:00
Foto: Willmedia
______________
Du har nu den unikke mulighed for at blive en del af den kreative proces bag skabelsen af gadeforestillingen Romeo 🖤 Julietta, der er inspireret af Næstveds pulserende hiphop-miljø, og som vises under Street Cut Gadeteaterfestival den 11. august kl. 17:30 samt 12. august kl. 12:00 og 17:00 på Høje Plads.
Der afholdes i alt 10 workshops i fire kategorier. Man behøver ikke deltage i alle; man kommer blot til dem man synes er spændende. Der er INGEN tilmelding – alle mellem 13 og 25 er velkomne.
”Vi ønsker at åbne op for unge, der er nysgerrige omkring scenekunst, og give dem mulighed for at snuse til elementerne i en større forestilling, men også for at bidrage til dens udvikling og være med til at forme den. De unge vil få en unik chance for at udforske de forskellige discipliner, der anvendes i Romeo 🖤 Julietta-forestillingen” fortæller Sine Krag der står bag Kompagni47 og vil være en af artisterne, de unge kan møde.