Ghalia Volt (US) 04. november kl. 21:00

Ghalia Volt (US)

Det er simpelthen umuligt at komme uden om Ghalia Volt, der er en uomtvistelig blues-stjerne i svøb. Den unge kvinde er sanger, sangskriver, guitarist og dobro-spiller, og for hende drejer det sig om the blues, som hun dyrker, og dét gør hun forrygende godt.
Ghalia Volt, hvis oprindelige navn er Ghalia Vauthier, er født og opvokset i belgiske Bruxelles, hvor hun for ikke så mange år siden levede af at være gademusikant. Men meget ændrede sig for hende, da hun i den grad fik gjort opmærksom på sig selv og sin musik med udgivelsen af det solide, varierede og anmelderroste debutalbum Let the Demons Out i 2017.

Der er masser af strøm på Ghalia Volt, der helt bogstaveligt kan betegnes som strømførende, for alt hvad hun rører ved musikalsk, udstråler masser af elektricitet og energi. Og dette om det så er langsomme eller mere hurtige numre.

I 2019 gravede hun endnu dybere ned til de amerikanske sydstaters musikrødder med albummet Mississippi Blend, der emmer af lyden af Mississippi country blues. Albummet blev indspillet i den nordlige del af Mississippi, da Ghalia Volt ville have, at albummet skulle indspilles i et ganske bestemt studie. Dette i den prisvindende producer og musiker Jim Dickinsons Zebra Ranch Studios, der ligger i Coldwater, Mississippi.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.