AC/DC UK 11. november kl. 21:00

AC/DC UK

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tribute i Storbritannien og med mere end 500 koncerter i 35 forskellige lande, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Det er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. I 2018 optrådte de på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Det eksplosive show inkluderer alle de AC/DC-gimmicks, fansene kender og elsker. “Angus Young” stripper, en gigantisk oppustelig “Whole-Lotta Rosie”-dukke og medbragte skydende kanoner (fyrværkeri).

* Det mest autentiske tribute til et af verdenshistoriens mest berømte rockbands.
* Optræder med rockens største navne på kontinentets største festivaler.
* 500 koncerter i 35 lande.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 240 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 260 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.