Celtic Horizon Band – SCO 23. marts kl. 21:00

Celtic Horizon Band – SCO

Som duo startede gruppen oprindeligt under navnet The Celtic Horizon og optrådte som sådan, for det britiske og hollandske publikum i 12 år, bestående af Bob Ferguson og Neil Nicholson, begge kendte hovedfigurer fra det nu nedlagte, men meget publikumspopulære skotske band, Beggars Row.

Med deres unikke optræden med et mix af koncert, show og dans til samspilskoncerter, såkaldte Ceilidhs, blev de straks en succes, og har siden optrådt for utallige nationaliteter fra hele verden. Af højt profilerede spillesteder i hjemlandet Skotland, kan nævnes det estimerede Stirling og Edinburgh slot, det 1. klasses Gleneagles Hotel, samt andre hoteller af bedste skuffe, som gruppen kan skrive på kundelisten, og figurerer ofte i både radio og Tv-programmer. Showet kan sagtens tilpasses det specifikke publikum, hvor netop gæsterne bliver inddraget og delagtiggjort ved at være en del af den spøjse og underholdende optræden, og vil derfor være det ideelle valg til såvel festivaler, som spillesteder af næsten alle størrelser, og kan derefter love en underholdende og fornøjelig oplevelse i selskab med gruppen.

Celtic Horizon Band består af:
Bob Ferguson: Sang – guitar – fløjte – mundharmonika – mandolin og bodhran.
Sebastian Meijer: Violin – sang — djembe og bodhran.
Menno Schilstra: Sang – basguitar – guitar – bouzouki – oktav mandolin – bas tromme cajun – mundhamonika – ’low’ fløjte og bodhran.
Guido Hoogeboom: Sang – harmonika – keyboard.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Deltagelse i koncerter kræver personligt medlemskab af Vershuset som købes i døren eller på www.vershuset.dk – klik på ”medlemskort”