Best Of Bowie 01. marts kl. 21:00

Best Of Bowie

David Bowie… Et af de allerstørste ikoner. Banebrydende og nytænkende på alle måder.

Politiken skrev i forbindelse med Bowies død: ”David Bowies død blot få dage efter at han blev hyldet som kunstnerisk genopstanden med ’Blackstar’-albummet, er en exit, der er en stor dramatiker værdig. Sådan forlader de rigtig store scenen. Så sorgen næsten føles som en tryllekunst. Et af de kunstneriske svirp med håndled og stav, iscenesætteren Bowie mestrede som ingen anden.

Best of Bowie har i en årrække præsenteret cremen af David Bowies musikalske arv. Repertoiret kredser – ligesom Bowie – omkring utallige stilarter. Alle de største hits krydret med en buket af numre, publikum måske troede, de havde glemt.

Musikalsk stilsikker oplevelse. Musikalsk, visuelt og scenisk. Alle koncerter ledsages af et stort grafisk billedshow, hvor Bowie ofte selv figurerer. Illustrationer til hvert individuelt nummer tilføjer en ekstra dimension til publikums oplevelse, hvor idé og historik bag hver eneste sang visualiseres.

Bandets interne kampråb før showtime er “ Vi vinder hver gang” og det holder altid stik. Publikum går altid glade hjem en oplevelse rigere.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.