KuBA Pop Up - Juli 01.07.2021 - 31.07.2021

KuBA Pop Up - Juli

Kunstforeningen KuBA åbner endnu et pop-up galleri - denne gang i det tidligere Grafik Galleris lokaler på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Lokalerne skal på et senere tidspunkt benyttes til andet formål, men indtil det sker, har KuBA fået mulighed for at benytte lokalerne. Det kommer KuBA's medlemmer til gode, idet de får mulighed for at udstille deres værker en måned ad gangen.
Åbningstider: fredag kl. 13-17 og lørdag kl. 11-14.
De 4 udstillere i juli er:

Lisbeth Ancher 
Jeg elsker at male i både olie og acrylmaling, med mange forskellige malemedier og med meget stærke farver.
Det har altid været vigtigt for mig at være kreativ, hvor jeg har arbejdet med vævning og blomsterbinding. Nu er det kun malerier jeg arbejder med.
Mine motiver er abstrakte solopgange og solnedgange, skønne landskaber m.m. Hvad det angår, så bor jeg et meget smukt sted i Aversi, hvor der altid er flotte motiver fra naturens side. Det kan være fantastiske skyer og kuperet terræn, og så har vi vores smukke gravhøj, som jeg har malet i forskellige tidspunkter af året. Det er også dejligt for mig, at gå en tur ved havet og få inspiration til mine malerier.

Kirsten Egelund Hansen
Jeg er autodidakt billedskaber der siden 2000 har udarbejdet malerier på lærred med acrylmaling. Jeg har ikke en fast stil, da jeg lader mig inspirere af mange ting og elsker at afprøve noget nyt.
Når jeg ikke maler, elsker jeg at lave keramik. Her modellerer jeg, laver plade-/pølseteknik fortrinsvis i stentøjsler og raku.. Jeg har flere gange fået optaget værker til den censurerede HCA udstilling i Odense.

Dorte Jacobsen
Lisbeth Jensen


Fredage: 13-17.00
Lørdage 11-14.00

OBS: Kræver corona-pas for at se udstillingen.
Der er gratis adgang, og covid-19 forskrifterne overholdes naturligvis.
Man kan læse mere om KuBA på hjemmesiden: kuba-n.dk og på facebook.