Fernisering udsat - Udstilling: Leif Samuelsson
Udsat

Fernisering udsat - Udstilling: Leif Samuelsson


Kulturcentret er lukket. Ferniseringen er udsat indtil videre.
AFVENTER NY DATO

Tidens tegn - ætsninger og koldnål

“Tidens tegn” er en gennemgang/undersøgelse af hvad det er sket i samfundet og personlige refleksioner over sagernes tilstand. Inspireret af kunstnere som har haft stor betydning for ham såsom Palle Nielsen, Daumier, Hogarth, Bruegel og mange andre som har valgt at skildre samtiden i tekst eller billede.

Den grafiske genre er fantastisk som kunstform med alle dens varianter, udfordringen i at anvende de enkleste og tilsyneladende simpleste teknikker men ak så tålmodighedskrævende og komplicerede. Utidssvarende måske, men alt hvad der behøves for at udtrykke sig er en kobberplade, en stålnål og så en engels tålmodighed. Og de muligheder som de mange originaler giver, hvad de sort/hvide nuancer tilbyder. En uendelighed af tolkninger af hvordan en sort skal varieres inden kunstneren måske bliver tilfreds. I sidste ende er billederne blot en åbning som det står beskueren frit for at tolke. Kunstneren er bare en vejviser, resten er op til betragteren.

Leif Samuelssons udtryk er miniaturens format, en størrelse som indbyder til såvel det intime som det storslåede.

Leif Samuelsson bor og arbejder i Mölndal i Svarige som kunstner og grafiker og er medlem af Grafik i Väst i Göteborg, Grafiske Sällskapet i Stockholm, Grafikenshus, Fyns Grafiske Værksted i Odense og Grafisk Værksted/Næstved.

 

Leif Samuelsson (SE)
14. marts – 10. Maj 2020

TIDENS TECKEN - ætsninger og koldnål

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)