Mit liv som Niels

Mit liv som Niels

Næstved Teater præsenterer: Mit liv som Niels

 

Niels Grønne fra Næstveds Egnsteater, Dansk Rakkerpak, beskriver forestillingen således:

 

I min familie har vi altid fortalt historier. Min far var mesteren, men min mor var bestemt heller ikke ueffen. Jeg og mine tre søskende kappedes i al mindelighed om at blive den næste generations store fortæller. Specielt min fars historier fra utallige ferieophold på Ærø står stærk i erindringen. Han nåede med sine drengestreger altid at gøre sig grundigt upopulær i hele fiskerlejet Marstal, og når han tog hjem igen med færgen, stod der altid både børn og voksne med knyttede næver på kajen.

Det var min far ligeglad med. Han vidste, at de havde glemt det hele igen inden næste sommer og pegede fingre af dem som afskedssalut.

 

Med forestillingen Mit liv som Niels tager jeg min families stærke fortælletradition op i teaterform. Jeg har været en tur ned ad ”memory lane” og set på familiefotos, avisudklip, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, festinvitationer, sange m.m. og jeg har trawlet mit eget liv igennem, fra jeg trådte mine første barnesko og helt frem til i dag, hvor jeg umiddelbart fremstår som et modent og belevent menneske i min bedste alder. Det er der kommet en stribe sjove, overraskende og vedkommende historier ud af, som jeg glæder mig til at komme rundt med i det ganske danske land.

 

I vil bl.a. kunne glæde jer til historierne: ”Jordegernet og støvsugeren”, ”Farfars hat”, ”Lisbeth”, ”Cirkus - tigeren”, ”Katastrofen I Espergærde” og ”Høvdingen i Ouagadougou”. I vil i tilgift komme til at lære både mig og hele min pukkelryggede familie rigtig godt at kende!

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)