Mit Liv som Niels 13. februar kl. 16:00

Mit Liv som Niels

Dansk Rakkerpak & Faster Cool - Næstveds Internationale Egnsteater præsenterer:

MIT LIV SOM NIELS - en autobiografisk bekendelses-forestilling

"Mit Liv som Niels" er et helt nyt forestillingsformat,
 der udspiller sig i en foredragsramme foran et stort filmlærred. Det er er både teater, foredrag, historiefortælling og Stand Up i ét. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne.

Niels har derfor været en tur ned af 'Memory Lane' og set på familiefotos, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, m.m. Niels har endda fået taget en gentest for at blive klogere på sin oprindelse - og ja, resultatet var overraskende! ..Niels har også besøgt sine barndomshjem, sin folkeskole, sit gymnasie, sin teaterskole og det fritidshjem hvor han arbejdede efter gymnasiet. Niels har endvidere searchet på internettet, besøgt lokalarkiver, opsøgt nogle af sine forældres kollegaer og haft timelange snakke med sine søskende. Det er der kommet en masse skæve betragtninger og en stribe sjove og vedkommende historier ud af som Niels glæder sig til at komme rundt med i det ganske danske land.

"Mit Liv som Niels" er i - ord og billeder - på en og samme tid Niels' meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60'erne - 80'erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv.

"Det er en god historie! Så enkelt er det. Den handler om hvor tilfældigt man kan finde sin vej i livet - og hvem man står på skuldrene af. På den måde handler den om en almindelig mand - og netop derfor bliver den helt vildt underholdende. Vi kan vel alle genkende os selv i det almindelige. At forestillingen alligevel ikke bliver helt almindelig sørger Niels Grønnes' plastiske talent for. Hans omgang med fysisk og ordløst teater fornægter sig ikke, heller ikke når han skal sige (en masse) ord. Vi har grint godt og længe - også under prøverne. Jeg er også blevet bevæget, når jeg har set forestillingen. Det er bare en god historie!" / Instruktør Ina-Miriam Rosenbaum

LINK TIL TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=ehoVGk-x220

KREDITERINGER: Af og med: Niels Grønne. Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum og Niels Grønne. Dramaturg: Jane Rasch. Scenografisk konsulent: Julie Forchhammer. Tekniker: René Lützen. Kostumier: Nadjaviga Vela Eviayea Jensen.

Varighed: Ca. 60 minutter uden pause.

Spillested: Teatersalen - med indgang gennem Ny Ridehus' foyer - enten via Kvægtorvet - eller via glasindgangen oppe på Grønnegades Kaserne-område.