Antons sten 19. marts kl. 11:00

Antons sten

Dansk Rakkerpak & Faster Cool - Næstveds Internationale Egnsteater præsenterer:

ANTONS STEN - for de 2-6 årige og deres voksne

På vejen hjem får Anton øje på en sten. Den ser så ensom ud og den er kold. Imens mor kigger væk, kommer han den ned i en af hendes poser. Hjemme igen tager Anton sig af stenen, giver den en seng og putter den. Snart er der sten overalt - selv i kaffekanden! En dag tager familien på strandtur - og stenene skal med. Anton opdager hvor dejligt stenene har det på stranden og beslutter, at stenene skal blive på stranden. ... Men så ligger der lige en lille pind...

"Antons sten" er en musikalsk, sanselig og ordløs dukkeforestilling - visuelt inspireret af bogforlægget af Lotta Geffenblad - og en hyldest til barnets fantasi, empati og handlekraft - og til voksne, der respekterer barnets egen vej.

TRAILER: https://youtu.be/GtEksX-hsWg

KREDITERINGER: Medvirkende: Camille í Dali og Christian Adelhorst Rossil. Historie: Lotte Geffenblad og holdet. Instruktør: Niels Grønne. Musik/lyd, dukker og scenografi: Camille í Dali. Scenografisk assistent: Maria Mark Hinz-Berg. Teknik og lysdesign: René Lützen. Dramaturg: Jane Rasch.

Aldersgruppe: For de 2-6 årige og deres voksne.

Varighed: Ca. 35 minutter.

Spillested: Teatersalen - med indgang gennem Ny Ridehus' foyer - enten via Kvægtorvet - eller via glasindgangen oppe på Grønnegades Kaserne-område.

Læs mere på: www.fastercool.dk

BEMÆRK Dansk Rakkerpak & Faster Cools priskategori til børneteater-forestillinger: "Voksen ifølge barn m. billet", hvor en voksen kan købe billet / se børneteater til samme lave billetpris som barnet (som skal have sin egen billet) á kr. 50 plus et gebyr á kr. 10,-.