Trille Band med Mette Marckmann 13. oktober kl. 20:00
Ny dato

Trille Band med Mette Marckmann

Udsat fra den 23. marts 2021


 

Trille forlod musikscenen i 1988 og efterlod et stort publikum med et kæmpe savn.

Men siden skuespiller og sanger Mette Marckmann i 2014 samlede det gamle Trilleband og begyndte at turnere rundt i landet, har Trilles gamle og nye fans med stor glæde valfartet til bandets koncerter.

Den oprindelige besætning bestående af Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard(piano) og Hugo Rasmussen (bas) har mødt udskiftning i form af Mads Vinding, der erstatter Hugo Rasmussen som døde i 2015. En meget kompetent afløser må man sige, for Mads Vinding var også stand in for Hugo Rasmussen i 70'erne og 80'erne.

Skuespilleren og sangeren Mette Marckmann har en helt særlig og tydelig kærlighed til Trilles musik og fik i 2006, som den første, grønt lys af Trille til at optræde med hendes numre. Dette førte til en meget rost solocabaret på Cafe Liva.

Det er også med Trilles absolutte velsignelse, at Mette Marckmann nu er trådt i hendes sted i bandet. At Mettes stemme og udseende smelter sammen med erindringen om Trille, er et udsagn som høres igen og igen. Samtidig formår hun at løfte sangene ind i nutiden. Så man kan roligt forvente, at en koncert med Trilleband og Mette Marckmann både vil frembringe tårer og latter. Samt muligheden for at synge med på alle de evigtgyldige sange, som Trille skrev.


Unummererede siddepladser
2 x 45 minutter
Døre til Ny Ridehus åbner kl. 19.00

Overnatning og 2-retters menu på Hotel Kirstine samt billetter til dette arrangement. Kontakt Hotel Kirstine for at høre nærmere og booke. Ring til receptionen på 5577 4700 eller skriv til info@hotelkirstine.dk.

Til dette arrangement er det muligt at bestille showmenu på Café Grønnegade. Køb din showmenu ved køb af billetter til arrangementet eller som tilkøb her.