Rolling Stones Classics 15. oktober kl. 20:00

Rolling Stones Classics

Solister: Bobo Moreno, Jimmi Jørgensen, Bjørn Fjæstad, Tracii Guns og Mathilde Falch

Efter de sidste 2 års succeser med først Woodstock i 2019 og i 2020 med The Beatles – Final Album, har vi i 2021 lyst til at fejre et af rockens allerstørste ikoner – The Roling Stones. I netop 2021 er der en helt speciel grund til det.

Det er med stor respekt hyldestbandets solister og musikere går til opgaven, men også gennemsyret af en lyst til at give deres personlige bud på den udødelige musik fra “The World’s Greatest Rock ‘n’ Rool Band”

Den 17. oktober i 2021 er det præcis 60 år siden de to unge englændere Michael Philip Jagger og Keith Richard i 1961 mødte hinanden første gang. Det skete på perron 2 på banegården i Dartfort, Kent, England. Et historisk møde som resulterede i den senere dannelse af The Rolling Stones. Et af historiens allerstørste rockbands.


Varighed: 2 x 45 minutter
Nummererede siddepladser
Dørene åbner kl. 19.00

Overnatning og 2-retters menu på Hotel Kirstine samt billetter til dette arrangement. Kontakt Hotel Kirstine for at høre nærmere og booke. Ring til receptionen på 5577 4700 eller skriv til info@hotelkirstine.dk.

Til dette arrangement er det muligt at bestille showmenu på Café Grønnegade. Køb din showmenu ved køb af billetter til arrangementet eller som tilkøb her.