Rikke Thomsen Solo 22. marts kl. 20:00

Rikke Thomsen Solo

Rikke Thomsens første store soloturné brigner hende landet rundt – og selvfølgelig til Næstved.

Den charmerende sangerinde har hendes helt nye album ”Opland” under armen, og er klar til at lukke lytteren ind i hendes fortælling om en opvækst med store drømme, svigt, venskab, udlængsel, afsavn og musik.

Med glimt i øjet, ærlighed og nærvær, svøbes albummets sange ind i en autentisk folk-lyd og Rikkes stærke guitarspil. Dermed får publikum på denne tour en unik mulighed for, at høre sange som “Vausen”, “Ballebrovej 2” og “Hunge Hjerte” skåret helt ind til benet, præcis som de blev skrevet.

I april 2019 bragede Rikke Thomsen gennem lydmuren på sin egen stille facon. Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve... på klingende sønderjysk. Singlen Åltins Koldt i København, gik viralt på samtlige danske medier, stærkt efterfulgt af EP’en Omve’n Hjemve -6 sange, der ramte Sønderjylland direkte i hjertekulen og hurtigt spredte sig ud i årerne til det ganske danske land..
Efter udgivelsen af Omve’n Hjemve, modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt - tilmed som den yngste modtager nogensinde.


Varighed: 1 x 60 minutter
Unummererede siddepladser
En del af EN til 10 -sæson 2021-2022