Mount Everest uden ilt - Rasmus Kraghs fascinerende fortælling om sin historiske præstation 21. september kl. 19:00
Aflyst

Mount Everest uden ilt - Rasmus Kraghs fascinerende fortælling om sin historiske præstation

Den 23. maj 2019 nåede Rasmus Kragh det højeste punkt på jorden og skrev sig ind i historiebøgerne. Han er den første og eneste dansker, der har besteget verdens højeste bjerg, Mount Everest, uden brug af kunstig ilt. Men jagten på det mål, der i yderste konsekvens kunne have kostet ham livet, har ikke været uden ofre.


Præstation på grænsen til det umulige - i minus 30 grader!
Rasmus Kragh fortæller levende og hudløst ærligt om, hvad det vil sige at presse sig selv til grænsen af det mulige - i minus 30 grader og med kun en tredjedel af ilten til rådighed. Hør om forberedelserne i Danmark, hvordan han gjorde det ubarmhjertige, iskolde og risikofyldte bjergmiljø til sin ven og endte med at flytte elitesport ud på verdens tag. Han tager dig med igennem store personlige op- og nedture og giver et indblik i, hvad det kræver at bibeholde motivationen, når det ser allermørkest ud, og oddsene er imod dig.

Bagsiden af medaljen
Da Rasmus havde plantet Dannebrog på toppen af Everest og var blevet hyldet for sin ufattelige præstation, havnede han i en dyb personlig krise. De mange års ekstreme optimering og søgen mod perfektion havde sat sine spor. Han havde tilsidesat alt andet og havde set flere mennesker miste
livet i jagten på deres mål. Rasmus havde opnået det ypperste som 30-årig og skulle nu finde en ny mening og et nyt formål.
Glæd dig til en enestående og fascinerende fortælling om vejen til et umuligt mål og udfordringerne med at finde sig selv efter flaget er plantet på toppen.

Egotrip – min vej til toppen af Everest
Du har mulighed for at købe Rasmus Kraghs bog Egotrip – min vej til toppen af Everest i forbindelse med billetkøbet. De forudbestilte bøger bliver udleveret til foredraget, hvor det også er muligt at få bogen signeret af Rasmus.