Jæger – i krig med eliten - Nyt foredrag med tidligere jægersoldat Thomas Rathsack 07. december kl. 19:00

Jæger – i krig med eliten - Nyt foredrag med tidligere jægersoldat Thomas Rathsack

Udsat fra den 3. maj 2021


Kom med Thomas Rathsack på en nervepirrende rejse tilbage til hans tid som jægersoldat. Vi skal bl.a. bag fjendens linjer i krigshærgede Irak og Afghanistan, stifte bekendtskab med Taliban-regimet indefra, med til Baghdads blodige gader, minerydning i Tjetjenien og ikke mindst tilbage til de benhårde optagelsesprøver til Jægerkorpset.
I over to år var Thomas Rathsack udsendt i krig. I Irak og Afghanistan var han som jægersoldat en del af hemmelige specialoperationer og befandt sig enten dybt bag fjendens linjer eller i Baghdads blodige gader, hvor han som livvagt adskillige gange var tæt på at miste livet.

Rejsen tager os desuden med til mineområder i Tjetjenien og Afghanistan, hvor Thomas Rathsack som minerydder udførte farlige sprængningsoperationer af landminer, granater og bomber under skarp kontrol af Taliban-regimet.

Jægerkorpset - mental styrke og stålsat vilje
Thomas Rathsack fortæller levende og passioneret om en karriere, der ligner de allerfærreste. Det hele startede med den årelange forberedelse til de benhårde optagelsesprøver, han sled sig igennem for at blive optaget i Jægerkorpset. Og senere hen en risikofyldt træning og uddannelse i korpsets patruljer – også hér var Rathsack flere gange tæt på at miste livet.

Thomas Rathsack
I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. Thomas Rathsack har en imponerende karriere bag sig og har bl.a. modtaget den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.

Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi Jæger – I krig med eliten, som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen Stærk Under Pres, der handler om at præstere under pres og stress. I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Glæd dig til en levende og fascinerende beretning om en tid, som Thomas Rathsack ser tilbage på som de bedste 11 år af sit liv.