Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Nogle af de vigtigste faktorer bag Thorbjørn Risager & The Black Tornados succes er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde og selvfølgelig den mest extraordinære faktor: Thorbjørns stemme, som anmeldere og skribenter over hele verden har rost og sammenlignet med de største.

 

En sådan stemme skal have en ordentlig indpakning og det har den. På scenen er Risager stærkt afhængig af det stramme hårdt swingende ”The Black Tornado” der kun har skiftet to medlemmer siden opstarten i 2003.

 

Pressen om bandets seneste album:
På et tidspunkt hvor teknologien reagerer over musikindustrien er Change My Game et album der kører på human kemi. Blandet, rørt, formet af de 800 shows dette lineup har spillet i 21 lande gennem det 21 århundrede. Selvfølgelig kommer bandet på landevejen med ”Change my game” i 2017 med en tourplander vil byde på hårrejsende, svedende musikoplevelser hvor taget letterpå tværs af kontinenter, der vil tilføje talløse nye fans til bandet.

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)