Hjalmer 25. oktober kl. 21:30

Hjalmer

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’.

 

Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler. Dig & Mig´ og Lige Nu´. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer hurtigt markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.

 

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Ifølge ham selver musikken ”Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken”.

 

På scenen er den unge sangskriver blevet rost for sit nærvær og publikumstække. Begge dele kan opleves til efteråret, når Hjalmer igen drager ud på en omfattende Danmarksturne.

 


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.