Grarup Allstars 09. april kl. 21:00

Grarup Allstars

Med Årets Live pris 2019 i kategorien DMA Blues, cementerede Grarup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste live-bands, endda også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser.

Grarup Allstars er netop et “rigtigt” live-band. Et band der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum, fremfor alt for mange pre-aftalte ting. For derved at nå dybere og højere musikalsk på stedet, på aftenen.

Citater fra 2020:
Anette: “En helt helt fantastisk musikalsk oplevelse… Fuck alle de kendte stjerner, I er 1000 gange bedre…”

Poul-Jørgen, Spillestedsleder Cafe Ludvig Sorø: “Jeg har ondt i kæben og er tør i munden… hvorfor? Efter 2 ½ times koncert med Grarup Allstars har munden ikke været lukket og smilet har låst sig fast… HOLD KÆFT HVOR VAR DET GODT!”

Fra div. anmeldelser:
“Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse.”

“Publikum reagerede med både begejstring, respekt og forundren over, at musik kunne være så bredt, alsidigt og smukt, som den, Grarup Allstars leverede.”

“Der kan ikke findes ord store nok til at rose dette hold. En oplevelse af dimensioner!”

“Margrete Grarup styrer scenen med autoritet, førertrøje og ydmyg respekt for sine musikere. Det var et berusende, nærmest euforiserende trip, en koncert, som intet lader tilbage at ønske. All Stars. Ja lige netop!”

“Grarup Allstars leverede et brag af en koncert og blæste publikum bagover med deres blues- og soul-orienterede musik leveret med styrke, sammenhold, gensidig respekt, topkompetence, udadvendthed, lethed og et utroligt drive.”

“Danmark har fået en ny supergruppe!

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.