Dicte m. band 14. november kl. 21:00

Dicte m. band

I snart tre årtier har sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere har hun sendt hele ti plader på gaden. Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker.

Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har spillet en række koncerter med Claus Hempler.

Det er ikke kun publikum og radiostationer, der tager godt imod Dicte. Spørger man nogle af landets musikanmeldere, så er en koncert med Dicte veloplagt og stålsat, der er magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude. Hendes sange kryber ind under huden på lytterne, de er rene, stærke, sfæriske og forfinede og altid med den stærke vokal i centrum. En anmelder har udtrykt det som ”en sanselig rejse man ikke har lyst til at vende hjem fra”.

Til koncerterne vil der – ud over de nye sange – også være muligheden for at høre sange fra Dictes seneste udgivelse PERFUME; bl.a. All I Want Is You, der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af ny klassikeren If This Is Cool og julesangen Drømte mig en lille drøm. Desuden spiller Dicte sange, hun elsker fra andres sangskatte.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.