Bo Evers Band 25. marts kl. 21:00

Bo Evers Band

Bo Evers er en charmerende poet og publikums-darling.

Du kender sange som storhittet ‘Fred’, ‘Barry White’ og ‘Hver Anden Weekend’ og du kender Bo Evers’ karakteristiske kvækkende stemme. Bo Evers er en orddriblende trubadur og hans underfundige rim og skæve menneskeobservationer er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

De følsomme og humoristiske tekster og den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, og sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerterne spænder over ny-klassikeren ”Fred”, tragikomiske ballader og frejdige serenader som “Barry White” og “Et dansenummer” til de mere eftertænksomme sange som “Hver anden weekend”. For tiden er Bo Evers i gang med indspilningerne til fuldlængde-albummet ’Liv’. Albummet vil bestå af 12 nye, uindspillede numre fra Bo Evers hånd, som vil kunnen høres live allerede fra nu af. ’Liv’ vil være en opfølger til EP’erne ’Stiv’, ’Blød’ og ’Død’.

I forbindelse med ny indspilningerne, vil der blive rørt i den musikalske gryde, hvilket betyder at man kan forvente at se og høre nye takter fra Bo Evers hånd. Det betyder også, blandt andet, at der vil være omrokeringer i det ellers faste og succesfulde band, som han har rejst landet rundt med gennem de sidste seks år.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.