Blues Caravan (FIN-US-RS)

Blues Caravan (FIN-US-RS)

Blues Caravan er tyske Ruf Records’ faste koncept med tre af pladeselskabets kunstnere, der sendes på fælles turné rundt i Europa og USA. Konceptet har eksisteret siden 2005, hvor det var Candye Kane, Sue Foley og Ana Popovic, der rejste med karavanen.

 

Ruf Records har sædvanligvis brugt turnéen til at sætte spotlys på nyere kunstnere, der endnu ikke har fået deres gennembrud. Ofte har Blues Caravan så været med til at udbrede kendskabet til disse talenter, og mange er efterfølgende blevet etablerede navne på den europæiske bluesscene.

 

Finske Ina Forsman (Vocal) har nogen erfaring i Blues Caravan-sammenhæng, idet hun allerede i 2016 var en del af turnépakken. Hun albumdebuterede samme år med Ina Forsman, og en soloturné i 2017 bragte hende blandt andet til Samlingsstuen i Kerteminde. Her gjorde sangerinden stort indtryk på Bluesnews.dk med sin blanding af blues, soul, rhythm & blues og jazz.

 

Ally Venable (Guitar, Voca)l fra Texas er heller ikke ubekendt med Blues Caravan. På dele af 2018-turnéen tog hun plads ved siden af Mike Zito og Bernard Allison. Den unge bluesrock-sangerinde og -guitarist albumdebuterede med sit Ally Venable Band i 2016 med No glass shoes og fulgte det op i april i år med Puppet show.

 

Katarina Pejak (Keyboard, Vocal) stammer fra Serbien, men deler nu sin tid mellem Beograd og Nashville, Tennessee. Hun har udsendt tre album i hjemlandet: Perfume & luck (2010), First hand stories (2012) og Old, new, borrowed and blues (2016). Et fjerde album er undervejs med indspilninger fra Nashville. Katarina Pejak synger og spiller klaver og nævner Tom Waits, Bessie Smith, Norah Jones og Otis Spann som inspirationskilder.

 

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.


Arrangør: Vershuset
Dørene åbner kl. 20.30

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)