Nutidens Kvinder-Foredrag: Dennis Knudsen

Nutidens Kvinder-Foredrag: Dennis Knudsen

Dennis Knudsen har mere end 30 års erfaring som frisør og makeup artist og er i dag anerkendt som en af de absolut dygtigste i Danmark.

 

Han har arbejdet såvel i udlandet som herhjemme. Han har arbejdet i filmens verden, hvor han har vundet 3 Robert-priser for sin dygtighed og er den foretrukne frisør og make-up artist, når nogle af vores største instruktører, foreksempel Lars von Trier og Susanne Bier, skal sætte deres hold.

 

Han har ikke kun har haft mange danske, men også store internationale stjerner mellem hænderne - fra Ghita Nørby og Susse Wold til Penelope Cruz, Kirsten Dunst og Nicole Kidman.

 

Dennis Knudsen har om nogen styr på, hvad der fungerer og hvad der ikke gør inden for styling, make-up og hårpleje. Han er et kæmpe internationalt ikon med masser af erfaring og med Dennis som foredragsholder, bliver det en underholdende og inspirerende oplevelse med nye tips og tricks.

 

Dennis’ foredrag er er et stylingshow, med masser af professionelle skønhedstips, krydret med anekdoter fra Dennis’ lange karriere i skønhedsbranchen og et godt grin.

 

Efter foredraget vil det være muligt at købe hans produkter.

 


Arrangør: Nutidens Kvinder
Pris: Kr. 80,00 for medlemmer Kr. 120,00 for gæster

Der serveres kaffe og brød.

Øl og vand kan købes.

Tilmelding: Tove 55731741/40863676 eller Jytte 22360287

 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)