Forårsfestival i Næstved
Aflyst

Forårsfestival i Næstved

Festivalen i Næstved er første skridt i Ensemble Storstrøms nye initiativ for at komme rundt i alle ejerkommunerne med den bedste musik, de bedste musikere, i de smukkeste omgivelser.

 

Vi kan love, at Ensemble Storstrøms nye festivalform vil byde på helt ekstraordinære koncertoplevelser, når de fire koncertarrangementer udspiller sig de fire forskellige steder i Næstved.

Ved åbningskoncerten i det stemningsfulde Gl. Ridehus i Grønnegades Kasernes Kulturcenter bliver en række temaer slået an:

  • Bevægelsen: Honeggers rejse med damptoget "Pacific 2.3.1" skildrer et stort ekspreslokomotivs start fra perronen, accelerationen til tophastighed og opbremsningen tilbage til stilstand.
  • Det Fantastiske: Ole Bucks lyse og elegante kammersymfoni "Flowers in the Sky"
  • Det Hyper-virtuose: Michala Petri med et overvældende sæt Mads-Doss variationer!
  • Det Kulinariske: Martinu er i køkkenet. Hans livlige og humoristiske "La Revue de Cuisine" indeholder både en tango og en charleston!
  • Den blå time i Paris: Darius Milhaud sidder oppe under taget på Montmartre og kan ikke bestemme sig for, om han skal nyde en aperitif eller komponere noget af det, der rumsterer i hans store hoved.
    Heldigvis valgte han musikken: "Le Boeuf sur le Toit" 

MN hvid3
FB mærke hvid2
Instagram hvid2
Infostander hvid2(1)
Billetten hvid2
ugeavisen logo
Audioone hvid
Kunstfonden LOGO white tr bg
Sydkystdanmark hvid2
Hjertestarter hvid
Tourist 205 x 250 mm(4)