Benched 12. marts kl. 20:00

Benched

Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat Af! Sat sammen! Sidder du det rigtige sted?

En hudløs ærlig kropslig fortælling om livets store og helt små spørgsmål. Om at sætte sig til rette. Om at turde sætte sig skævt, om at sidde på tværs, om at blive sat, sat af eller bænket. Om at tage, skabe, og give plads, og helst at huske at gøre det inden du falder på røven, der hvor bænken ender.

Vi har alle ret til bænken, vi kan alle relatere til bænken, vi er alle lige på bænken, Bænken nedbryder barrierer og forskelle. Bænken samler os. Bænken inviterer til refleksion. Bænken inviterer til samtale. Vi skal alle sidde på bænken før eller siden.

BENCHED optræder fem mandlige dansere i Johan Kølkjærs scenografi af overdimensionerede og mobile bænke, der konstant transformeres. Reumert-vindende koreograf Stephanie Thomasen har skabt koncept og koreografi til forestillingen, hvor danserne med stor musikalitet, fysikalitet og interaktion undersøger de menneskelige relationer.

En forestilling om at finde sin plads i livet og finde sig til rette på livets bænk.

“Hold kæft, hvor kunne de fem kaste sig rundt om en lang sort bænk, i en fusion af street og moderne dans, som var den en fjedrende affyringsrampe. (…) Legende cool symbiose mellem mænd og bænk.”

Monna Dithmer, Politiken

 

Billetpriser

  Alm. A Alm. B
Medlem 230 180
Unge 190 140
Løssalg 270 220
Grupper 240 190
Instruktion
Koreografi: Stephanie Thomasen
Medvirkende
Uppercut Danseteater ensemble
Varighed
45 min. - uden pause
Bemærkninger
Spillested: Ny Ridehus

Læs mere på https://www.uppercutdanseteater.dk/