Stine Bramsen med Band - Akustisk 28. oktober kl. 20:00

Stine Bramsen med Band - Akustisk

Storroste Stine Bramsen samler nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til akustisk Danmarksturné i efteråret 2023 ovenpå hendes anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”
Roserne er nærmest væltet ned over Stine Bramsen på det seneste. Ikke blot på grund af hendes fantastiske soloalbum ”Blonde & Blank”, men også for hendes præstationer på de danske livescener. Det er blevet til 5 stjerner i adskillige dagblade og beskrivelser som stærk, perfekt, strålende, klasse, sårbar, forrygende, skarp og en sej kaptajn.
Nu annoncerer Stine Bramsen ”The Acoustic Tour”, hvor hun spiller 19 akustiske koncerter over hele landet, og med sig har hun for første gang i karrieren, et hold af udelukkende kvindelige musikere: Kajsa Vala på guitar, Emilie Espichicoque på perkussion og Anja Kolyova på bas.
”Jeg startede karrieren i et drengeband (Alphabeat), som jeg både boede, turnerede og lavede plader med. Nu har jeg lyst til at prøve, at være omkring kvinder både på og bagved scenen, og se hvordan det er, og hvad det gør ved mig og musikken live”, udtaler Stine Bramsen.
Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra det anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”. Et album der er blevet hyldet, med citater som: ”et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp (GAFFA)”, ”… hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde – og på alle kvinders vegne (Politiken)”, hun ”… mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.


Nummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 2 x 40 minutter, med pause
Dørene åbner kl. 19.00