Sorten Muld 25. februar kl. 20:00

Sorten Muld

Sorten Muld fortsætter i foråret 2023 med en række koncerter med det samme 7-personers setup, som allerede har begejstret og bjergtaget publikum over hele landet.

Folktronica-pionererne, der i 2022 fejrede 25 års jubilæum for deres gennembruds-album, ”Mark II”, spiller stadigt med samme nerve og nysgerrighed, som da de for første gang gav de nordiske middelalderballader elektrisk stød tilbage i slut-90’erne.

Siden dengang, har mellemøstlige instrumenter og inspirationer naturligt fundet vej til det vidtfavnende lydlandskab og givet nye nuancer til deres helt unikke univers. Den nye lyd af norden - og den nye lyd af Sorten Muld.

Til koncerten møder vi Ulla Bendixens nærværende sang i centrum for det bredtfavnende orkester. Nye og gamle sange i en orkestrering, der bevæger sig mellem det tyste nærvær og de himmelflængende udbrud.

”Det sitrer. Ja, det er den type koncert. En af den slags musikalske oplevelser, der i årtier har haft prædikatet "uforglemmelig" mejslet i fingerspidserne (…)

Sorten Muld er i skrivende stund en af de mest berusende, unikke og eksklusive koncertoplevelser i koncertkalenderen.” ⭑⭑⭑⭑⭑

Adam Bouttai, GAFFA

“Hvilken fest, hvilken fejring af det genopstandne folktronica-fænomen, Sorten Muld og deres comeback-album, ‘Mark IV – Lånt Tid’ (…)

Må Sorten Muld i sin nuværende inkarnation, eller noget der ligner, forblive på den danske scene i mange, mange år frem!” Kurt Baagø, Side 33    

På scenen:

Ulla Bendixen: Sang

Henrik Munch: Elektronik

Martin Ottosen: Keys Nøgleharpe m.m.

Orhan Özgur Turan: Saz og Oud

Niels Kilele: Percussion, strenge mm.

Tommy Nissen: Trommer

Johannes Hejl: Kontrabas


Unummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 90 minutter
Dørene åbner kl. 19.00