Patina. Support: Havblik 24. februar kl. 20:00

Patina. Support: Havblik

Supportnavn: Havblik!
Patina har udvalgt det unge fremadstormende band Havblik til at spille support til deres koncert i Næstved. Havblik finder stor inspiration fra den danske popscene og publikum kan se frem til at høre alt fra de fedeste rocksoloer til ørehængende popvokaler. Med forsøg på at skabe en kæmpe dansefest, er der fede trommegrooves og frække harmonier, som gerne skulle sætte gang i dansegulvet inden Patina træder op på scenen.

Det gik stærkt for PATINA. Fra at være en aktiv del af det sydende sydfynske musikmiljø i 2019 voksede de sig i 2020 til et af de mest markante nye navne på den danske scene. De havde hooks, stillede livets store spørgsmål, og deres udsolgte koncerter var eksplosioner af energi og melodi. Blandt kulminationerne var, at singlen ’Flammer Rammer’ blev den mest spillede sang det år på P3. Kort tid efter fulgte debutalbummet ’Drømmefanger’ som, trods pandemien, for alvor fik sendt gruppen ud på landets mange koncertsteder.
PATINA fik den modtagelse, de havde drømt om. Men i farten nåede de ikke at bearbejde alle indtrykkene – endsige sætte ord på alt det usagte i en hæsblæsende tid. Det gjorde de derfor på gruppens andet album ’Genstart’, som udkom i sommeren 2022. Sangene er ikke – som set så mange gange før – en klagesang om succesens bagsider. Det er en gruppe tætte venners forsøg på at kigge sig selv og hinanden i øjnene og skrive og spille sig selv og hinanden videre.
De otte sanges indestængte energi kaldte på at få den kollektive kraft frem, som har været et af PATINAs adelsmærker ved deres mange koncerter. De otte sange manifesterer derfor også yderligere dét der efterhånden er alment kendt omkring PATINA; at de er ét af landets allerbedste nye live-orkestre, hvis inderste DNA tvinger dem ud på landets spillesteder, hvor de kan se publikum i øjnene og mærke fællesskabet sejre.


OBS: Stående koncert!
Ingen siddepladser i salen. Vi henviser til foyerområdet.
Inklusiv garderobe
Varighed: 70 minutter
Dørene åbner kl. 19.00