ORD - Tones & Tales om den lunefulde lykke 07. marts kl. 19:30

ORD - Tones & Tales om den lunefulde lykke

Fortællecaféen er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud eller får dig til at krumme tæer eller minder dig om noget i dit eget liv …

Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med…

Skuespillerne går på scenen på skift med hver deres historier. Hvert arrangement har et nyt tema og nye gæster. Når der er Tones & Tales vil en gæstemusiker improviserer underlægningsmusik og lydkulisse – uden at kende historierne på forhånd! Den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos) binder forestillingen sammen.

 

Denne aften disker vi op med en række historier om lykken, eller med lunefulde øjeblikke af lykke. Hvad er den for én den der lykke. Mon man opdager når den er der eller først når den forsvinder?

Og har alle historierne denne eftermiddag mon en lykkelig slutning?

I hvert fald bliver der plads til både det eftertænksomme, det morsomme og det nøjsomme, når skuespillerne folder deres historier ud til improviseret underlægningsmusik.

 

Medvirkende:  Troels Kirk Ejsing + Anja Præst (klarinet) + Steffen Sommerstedt

Tones & Tales er produceret af Teatret Aspendos