Mouritz & Funch 03. maj kl. 20:00

Mouritz & Funch

Mads Mouritz & Jacob Funch - Lykkelige mennesker i fremtiden
En unik dansk sangskriver og landets måske mest hårdtarbejdende multiinstrumentalist fejre 20 år på landevejen med nyt show, hvor sangene fra Mouritz/Hørslev Projektet er omdrejningspunktet. Den 28. april udkommer et livealbum med duoen Mads Mouritz & Jacob Funch.

Sidste års udgivelse Lykkelige Mennesker med bandet Mouritz/Hørslev Projektet inkluderede pop perler som P6 hittet Termodragten og den rørende ballade Det hele kan hele, om en kvinde i midt 30’erne der danser sig ud af depressionen og sin generations overfladiske So-Me kultur. Albummet var et overflødighedshorn af gode sange med et væld af prominente gæsteoptrædener af b.la. Palle Mikkelborg og Maggie Björklund (Jack White). Et album som flere danske sangskrivere har peget på som et af de sidste mange års bedste udgivelser.

Pauline, Katinka og Kristian Leth heriblandt. Mouritz & Funch serverer deres moderne popviser med en energi og en inderlighed, der sender tankerne hen på en ung Povl Dissing flankeret af Peter Thorup. Koncerterne byder foruden Mouritz/Hørslev sangene også på enkelte sange fra Mouritz’ soloudgivelser. Sange der føles nært beslægtede med Søren Kragh Jacobsens. Det er moderne socialrealisme, det er sjovt og rørende, og sangene er som små noveller om personer vi alle kender.

Volmer og Vibe fra p3’s Vidundergrunden kaldte i 2020 sangen Flyt På Landet for en perle af en udkants landeplage, og nummeret blev spillet flittigt i programmet under hele Corona nedlukningen. Lyt desuden til Dagen er go er go, Kristian og Eftermiddag i byen.


Unummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 2 x 45 minutter
Dørene åbner kl. 19.00
En del af EN til 10 sæson 2022-2023