MATHILDE FALCH BAND 15. april kl. 21:00

MATHILDE FALCH BAND

Når Mathilde Falch vender tilbage til Vershuset med sit band, så er der garanti for en nærværende live-oplevelse spækket med dragende og hudløst ærlige sange.

Da Mathilde Falch i 2021 udgav sit femte album, ”Solen Brænder”, var det med stor succes. Albummet fik fortjent en række fremragende anmeldelser, og et par af sangene fra albummet opnåede masser af rotation i radioen på blandt andet P6 og P4.

Mathilde har opbygget sin karriere på gammeldags manér siden hun udsendte sin første single tilbage i 2009, og har i mange år været en af landets særligt flittige turnerende. Hun er kendt for sin kompromisløse, vilde og sårbare psykologiske sangskrivning, og på ”Solen Brænder” tager hun da også i den grad bladet fra munden. På albummet afspejles en nyfunden musikalsk selvtillid i de rå og upolerede vokaler, som danner forgrunden på de ti sange. Mathilde har selv beskrevet albummet som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier.

Sidste udgivelse fra Mathilde var singlen ”Legesyg”, der udkom i efteråret 2022. Her oplever man en sangskriver, der prøver nye, og mere popmusikalske, veje.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.