Halfdanskerne spiller Svantes Viser 26. januar kl. 20:00

Halfdanskerne spiller Svantes Viser

I 1973 indspillede Benny Andersen og Povl Dissing det legendariske album Svantes viser, baseret på bogen af samme navn. Det fejrer HALFDANSKERNE ved at tage landet rundt i hele jubilæumsåret med deres egen live-version af dansk visemusiks vigtigste udgivelse.
Mads Westfall (guitar og sang), Lars Grand (harmonika og sang) og Rasmus Vennevold (kontrabas) har siden 2008 optrådt med gennemarbejdede, spektakulære og energiske fortolkninger af danske digteres sange, og udgivet fem albums. Populariteten nåede nye højder i 2015 med deres 100 års hyldestshow til Halfdan Rasmussen, og siden har der været fulde huse og stående ovationer ved deres mange koncerter.
HALFDANSKERNE består af tre karismatiske og meget forskellige karakterer, som tilsammen udgør en yderst underholdende enhed. Trioen er med deres nærvær, musikalitet og humor de helt rigtige til at markere 50-året for Svantes viser. De tager udgangspunkt i det originale værk, og formidler samtlige sange med dyb respekt og masser af fornyelse.

"...at opleve mine egne sange i en opdateret, forynget fremførelse var formidabelt, så jeg må på det bestemteste anbefale alle at engagere Halfdanskerne til en live-koncert..."

   -Benny Andersen, 2010


Unummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: 2 x 45 minutter
Dørene åbner kl. 19.00

En del af EN til 10 sæson 2022-2023


Til dette arrangement er det muligt at bestille showmenu på Café Grønnegade. Køb din showmenu ved køb af billetter til arrangementet eller som tilkøb her. Se de kommende showmenuer hos Café Grønnegade her.