Lørdag d. 9. september kan man opleve et overflødighedshorn af prisvindende internationale kunstnere fra øverste skuffe når den 4- dobbelte DMA- vindende violinist og komponist Bjarke Falgren inviterer hans musikalske venner med på scenen.
Fra Tyskland og Libanon kommer det pladeaktuelle band Masaa som vandt den tyske jazzpris i kategorien “vocal of the year i 2021”. Det er bandets første optræden i DK og det er derfor noget af et scoop at det er lykkedes at få dem til at komme denne aften. Bandet blander på smukkeste vis toner fra mellemøsten og vestlig musik. Bjarke Falgren medvirker på deres nye plade og havde fornøjelsen af at spille med bandet i Philharmonien i Köln i foråret 2023Fra Italien kommer Paolo Russo som mestrer en bandonéon og er en fremragende pianist og komponist.Fra Sverige kommer det nye stjerneskud, jazzsangerinden Ellen Andersson med hendes danske band med Heine Hansen (piano), Mathias Petri(bas) og Jeppe Gram(trommer)Og endelig kommer fra Danmark og Frankrig “Duo Flamenco” med danserinden Catherine Lizzie Vigh og guitarist og sanger Thierry Boisdon.
Lineup denne aften:Masaa: Rabih Lahoud(vocal), Marcus Rust(trumpet), Reentko Dirks(guitar), Demian Kappenstein(trommer)Ellen Andersson quartet: Ellen Andersson(vocal), Heine Hansen(piano), Mathias Petri(kontrabas), Jeppe Gram(trommer)Paolo Russo & Bjarke Falgren: Paolo Russo (Bandonéon & piano), Bjarke Falgren(violin & viola)Duo Flamenco: Catherine Lizzie Vigh(dans), Thierry Boisdon(vocal & guitar)
“Jeg glæder mig til en aften fyldt med kærlighed, karisma og musik lige efter mit hjerte”-Bjarke Falgren
Dørene åbnes kl. 17.00Kl. 17.30 Kan du opleve talentelever fra Næstved Musikskole og Næstved Gymnasium på scenenSpisning fra kl. 18.00Aftenens program starter kl.18.45 og slutter ca. kl. 23.00
BilletprisVoksne kr. 350 ekskl. billetgebyrBørn/unge under 25 år - halv pris.
Mad fra KysKokkenDu kan tilkøbe mad fra lokale KysKokken. Hver menu koster kr. 150 pr stk. Læs om menuerne herunder:Menu A: Håndpillede rejer, avocado og hjertesalat med limevinaigrette.Menu B: Salade Nicoise LUX. Salat med grillet pink tun, æg, haricots verts,kartoffel, oliven, tomat og dijondressing.Menu C: Superfood salat. Med rødbedehummus, falafel, avocado og årstidens grønt og frugt , nødder og kerner.Menu D: Caesar Salad. Grillet Kylling, croutons, parmesan, hjertesalat og sort peber.Maden pakkes og serveres i biobowler, og der følger kuvertbrød med til det hele. Menuerne er eksklusiv drikkevarer.
Salg af menuer slutter den 8. september kl. 12.00.