ZAR PAULO – PAULINE - SOMMER PÅ GRØNNEGADE 29. juli kl. 18:00

ZAR PAULO – PAULINE - SOMMER PÅ GRØNNEGADE

Zar Paulo
Kl. 18.00
Zar Paulo består af de fem gymnasievenner Emil, Johan, Martin, Anton og Tobias fra Aarhus. Sammen skaber de hvad de selv betegner som fejlslagen dansk top.

Zar Paulo trådte for alvor ind i på danske musiklandskab i 2020 med singlen ’Stop Believing’. Og publikum skal ikke skue længe efter ny musik fra det unge band. Med en utroligt karismatisk forsanger og et velspillende band er Zar Paulo klar til at erobre Danmark i 2022:
”Vi har brugt lang tid i studiet på at færdiggøre en masse nye sange, og det bliver fantastisk endelig at vække dem til live med publikum over hele kongeriget. Vi glæder os til at komme ud og se folk i øjnene og mærke energien af at være på tour igen”, udtaler bandet. Vi er sikre på at de går en stor tid i møde – og det samme gør publikum.

Pauline
Kl. 20.00
Nogle gange så kommer der en musiker ind af døren og slår benene væk under en og  rammer en direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline og med hendes debutsingle ”Ny Og Næ”, der har blandet andet været Ugens uundgåelige P3 – en sang der bedst kan beskrives som en storladent, sfærisk blanding af spillet og programmeret musik. Lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist.


Sommer på Grønnegade er seks vidunderlige koncertdage på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Der er fri adgang til alle koncerterne, som finder sted på Lave Ridebane mellem de smukke gamle bygninger og store træer.

På pladsen finder du både mad og drikke, som du fx kan nyde ved Sommer på Grønnegades siddeområde.