Turist 08. marts kl. 20:00

Turist

Drømmer du også om paradiset? Pakke sandaler, bandana og solcreme for at drage afsted mod fjerne kyster og nye verdener? Komme hjem som et nyt og forbedret menneske med tasken fuld af livsbekræftende og mindeværdige øjeblikke…?

Så tag med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en forunderlig verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier! For noget går galt, og de tre elskelige individer må indse, at det i sandhed ikke handler om destinationen, men vejen dertil – og skæbnen vil, at deres unikke drømmerejser ender i en kaotisk kampzone om retten til smukke øde landskaber, swimmingpools og helstegt pattegris eller croissant og cortado på fortovscaféen i Nice.

Actionsfyldt fysisk komedie om livet som turist og om, hvordan mødet med andre kan få både de bedste og de værste sider frem i os. Velkommen til DON GNU’s fantastiske danseø!

★★★★★★ "Der findes næppe noget andet danseteater i Danmark, der går så fandenivoldsk fantasifuldt og energisprudende til værks som DON GNU", Aarhus Stiftstidende

★★★★★★ "Seks stjerner for aktualitet, elegance, dans, musik, god underholdning og koreografi". KULTURNYT

Billetpriser

  Alm. B
Medlem 140
Unge 110
Løssalg 180
Grupper 150

Instruktion

Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen

Medvirkende

Petras Lisauskas, Mikolaj Karczewski & Kasper Buus

Varighed

70 minutter – uden pause

Bemærkninger

Spillested: Teatersalen – unummererede pladser

Læs mere på https://www.dongnu.dk/