Tue West Band 10. september kl. 21:00

Tue West Band

I knap 20 år har Tue West opholdt sig på sin egen musikalske platform og har samtidig været en bestanddel af 0’ernes store generation af dansksprogede sangskrivere. Nærværende og aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet og den udtryksfulde og improviserede tilgang til musikken er en stor del af musikerens og bandets dna.
Altid med et dynamisk set up, med plads til bredde i lyd og retning, der går hånd i hånd med fordybelsen i det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.

Seneste udgivelser:
Den 5. november udgav Tue West sit første album i 5 år: “Frihed Til At Være En Fange”. I Perioden efter det grammy-nominerede album “Der er ingen der venter på os” (2016), har han tilmed udsendt en EP og en håndfuld singler. Senest var han sangskriver og komponist i den anmelderroste teaterkoncert “Sange Ud Af Evigheden” der blev opført på Kronborg Slot.

Ydermere er Tue West repræsenteret i den 19. Udgave af Højskolesangbogen med sangen “Hvad tænker Ingrid på” (Eslund/West). Det første engelsksprogede solo-udspil fra Tue er også udkommet i sommeren 2022. “Suddenly Time Is On Top Of The World”

Både albummet og livebandet flirter med inspiration fra 70/80’ernes guitarkoryfæer, med den dansksprogede poesi som det fortællende midtpunkt. Bagkataloget og de nye sange bliver fortolket af livebandets rejse rundt i den improvisationsprægede folk/rock og i nærværet og energien.

Tue West Band:
Jeppe Gram: Trommer
Line Marianne: Vokal, Keys
Albert Raft: Bas, Saxofon, Vokal
Tue West: Vokal, Guitar

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.